• interioer-banner1
 • interioer-banner2
 • interioer-banner3

Teknik, viden og engagement
giver kvalitet

Vi producerer også lister, massive paneler, gulve og hobbyplader. Vores produkter leveres via byggemarkeder og tømmerhandlere til privatpersoner og byggeindustrien hovedsagelig i Norge, Sverige og Danmark, men også til markeder som Tyskland, England, Irland, Syd-Korea og Japan.

En anden stor kundegruppe er træindustrien med blandt andet husfabrikker, dør- og vinduesproducenter, indretningsfirmaer samt møbelproducenter.

Södra samarbejder også med arkitekter og andre aktører, der udvikler bygge- og indretningsprojekter.

Vort helhedskoncept skaber stor fleksibilitet, produktbredde, service, effektiv logistik og administrative løsninger for vore kunder indenfor byggevarebranchen.

 • Gulve

  Vores gulve produceres af sentvoksende træer. Vi tilbyder gulve i de fleste træsorter, som findes i vore skandinaviske skove og som er egnet til gulvproduktion. Fyr er en skandinavisk selvfølgelighed, men derudover finder du også ask, eg og douglas i vort standardsortiment.
  Læs mere her

  Paneler

  I vores produktsortiment findes det meste lige fra den traditionelle stafprofil, det stilrene panel med skygge eller saunapanelet. Vi har også færdigmalet mdf panel til loft og væg.
  Læs mere her

   

  Plader

  Vi producerer limtræsplader af træ, som tages hjem fra veldrevne skove. Limtræsplader er et godt emne for dig som har lyst til at slippe kreativiteten løs.
  Læs mere her

  Lister

  vI har markedets bredeste udbud af lister. Se vort store sortiment og forhør dig i dit byggemarked. Har de ikke allerede listen på lager, kan de skaffe den hjem til dig.
  Læs mere her