Et personligt gulv til sjælfulde rum

Södras gulve produceres af sentvoksende træer. Overfladen behandles med gode produkter i moderne maskiner, så de tåler at bruges år efter år og uden at skulle slibes gang på gang.

Træ er et fleksibelt materiale, som kan bearbejdes og behandles på mange forskellige måder for at opnå forskellige udtryk. Du kan vælge et ubehandlet produkt

og selv behandle det eller bibeholde den naturlige træoverflade.Der findes også mange færdigbehandlede produkter, som er lige til at montere. De er professionelt behandlede med olie eller lak og findes i flere farver og med eller uden struktur.

Vi tilbyder gulve i de fleste træsorter, som findes i vore skandinaviske skove og som er egnet til gulvproduktion. Fyr er en skandinavisk selvfølgelighed, men derudover finder du også ask, eg og douglas i vort standardsortiment. Uanset hvilken stil, der er i de rum du vil forgylde med et trægulv, så findes der et massivt trægulv fra Södra som passer.

 • Fyr

  Fyrgulve er populære og har været det i generationer. Et massivt fyrgulv kan slibes gang på gang og overfladebehandles efter tidens farvetrends.
  Læs mere her
   

  Amerikansk ask

  Et gulv i massivt ask giver et levende indtryk med et vidunderligt natuligt farvespil. Træsorten ask er hård og modstandsdygtig og derfor meget slidstærkt..
  Læs mere her

  Amerikansk eg

  Et gulv i massivt eg er klassisk smukt i alle hjem. Eg er en hård og holdbar træsort, som ældes med stil.
  Læs mere her
   

  Douglas gran

  Douglas er en træsort, som har en meget markeret struktur og synlige knaster. Gulvet har en lys nuance og et livligt udtryk.
  Læs mere her

  Pitch pine

  Pitch Pine har langstrakte flammende åretegninger, der giver et markant og livligt udtryk til rummet.
  Læs mere her

  Tilbehør

  Læs mere her

  Lamelparket

  Parketgulvsproducenten Berg & Berg ejes nu af Södra.
  Læs mere her

  Föllinge Gulve - massiv fyrplank

  Gulve fra Föllinge produceres af rene naturmaterialer og uden kemikalier. Råvaren hentes fra de nordiske skove.I produktionen anvendes udelukkende tømmer fra langsomt voksende træer som for eksempel fyr og gran.
  Læs mere her