Strøelse og spagnum

Alle Södras spån- produkter bliver fremstillet på vores savværker i Sverige, og de er helt fri for kemiske tilsætninger.

Med vores produkter til staldene kan du give dine dyr et naturligt, sundt og frisk miljø, der er nemt at holde vedlige.

Tørvestrøelse giver god økonomi i staldene

Södras stræelse er egenproducerede produkter fra Södras virksomheder og tørvemoser. De er det bedste alternativ i staldene. Tørvestrøelse er drøjt og prisbilligt i brug, da strøelsen ikke skal skiftes nær så ofte som både halm og spåner skal.  Tørv har en væsentlig bedre sugeevne sammenlignet med både halm og spåner. Strøelse af tørv kan absorbere hvad der svarer til seks gange så meget vand som sin egen vægt. Strøelse med cutterspåner giver et fint lyst underlag i boksen. Blandede baller er en rigti god kombination av både tørve og cutterstrøelse.
 

Spåner som strøelse i landbruget

Södras spåner er støv og kemikaliefri. Vores spåner giver et friskt, let og blødt underlag i hestebokse, stalde og ridehaller.
Læs om spåner til landbruget

 

Södra er leveringsdygtige i:

Tørvestrøelse og spagnum i løs vægt
Tørvestrøelse og spagnum i baller
Spånstrøelse
Landbrugsstrøelse

Har du brug for mere information

Har du spørgsmål om hvordan du kan optimere driften i dine stalde med spåner, strøelse og spagnum, er du velkommen til at kontakte Jan Trolddal på: T: 2710 8402 eller på mail: jan.trolddal@sodra.com

 

 • Tørvestrøelse og spagnum i løs vægt

  Hver container indeholder ca. 35 m3, 200-250 kg/m3.
  Prisen er baseret på samtransport, med levering indenfor 14 dag efter bestillingen.

 • Tørvestrøelse og spagnum i baller

  Pakkestørrelse 40×40×80 cm, 32-36 kg, ca 300 liter, fugtprocent ca. 40%.
  Leveres med 15 baller pr. palle.
  Full load = 33 paller.

 • SPF certificeret staldstrøelse

  Vores stald og landbrugsstrøelse fremstilles på svenske savværker af de spåner der kommer fra savning og bearbejdning af tømmer. Strøelsen er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer af nogen art, det gør det til en fantastisk alternativ til traditionel strøelse og skaber et sundt miljø for dyrene.

  Vi har styr på hele forsyningskæden

  Hos Södra har vi en unik mulighed for at kontrollere hele forsyningskæden, lige fra opdyrkning af skoven over skovhugsten og frem til den færdige strøelse. Derfor kan vi garantere strøelsens kvalitet og oprindelse men fremfor alt også miljøpåvirkningen under hele fremstillingen.

  Vi anvender kun svenske råvarer, hvoraf 70% er sporbarhedscerificeret. Vi arbejder yderst samvittighedsfuldt med at tage vare på alle vores råvarer, spild og den energi vores virksomhed fremstiller. For eksempel tørrer vi altid vores spånstrøelse ved hjælp af den overskudsvarme som vores produktion genererer. Naturens kredsløb er fantastisk, og Södras produktion af strøelse er en stolt del af det kredsløb.

  Cutterspånstrøelse

  Støvfri cutterspånstrøelse giver lyse og friske hestebokse.

  22 kg pakker (ca 300 liter), fugtprocent 15%.
  21 baller/palle. Størrelse 35×40×80 cm, ca. 22 kg, ca. 300 liter, fugtprocent ca. 15%.
  Levering: Mindste leverance er 33 paller (21 baller pr. palle). Det vil sige ialt 693 baller.