PEETZ Sildebensparket i eg til boliger og ejendomme i særklasse

Det kan slibes gang på gang og holder i generationer

Et sildebensparketgulv giver associationer til godser, slotte, herskabelige boliger og store, smukke lokaler med højt til loftet. Op igennem historien har denne type gulv været forbundet med æstetik og eksklusivitet og har derfor været opfattet som ”et gulv forundt de få”. Ikke desto mindre vinder det mere og mere indpas, da det samtidig er en yderst praktisk og meget slidstærk gulvløsning, som giver ejendomme, boliger, kontorer, hoteller med videre et løft, man i den grad lægger mærke til.

Førsteklasses slidstærk eg

PEETZ Sildebensparket fra Södra er fremstillet af førsteklasses eg, som har vokset langsomt, hvilket giver tæt og stærkt ved. Det er et yderst slidstærkt gulv, som kan holde i generationer, da det er massivt og kan slibes igen og igen.

Stilfuldt og velegnet til gulvvarme

PEETZ Sildebensparket egner sig rigtig godt til renovering af ældre ejendomme, som i forvejen har denne gulvtype. Det kan dog også anvendes til nyopført byggeri, hvor man ønsker at tilføre et mere klassisk og stilfuldt look. En yderst praktisk detalje i den forbindelse er, at PEETZ Sildebensparket er formstabilt og derfor velegnet til gulvvarme. Desuden giver det et fantastisk indeklima.

 

Et gulv med utrolig meget karakter

Med PEETZ Sildebensparket får man et naturligt og organisk gulv med et ganske enestående spil skabt af små detaljer i træet. Hver eneste parketstav har sin helt egen karakter, hvilket er med til at gøre gulvet levende og unikt.

Södra kan levere PEETZ Sildebensparket i tre varianter:
 

SELECT – fejlfri kvalitet med meget ensartet farve.
Mål: 22 x 70 x 400 mm.

NATUR – knaster, splint og mindre fejl kan forekomme og får overfladen til at fremstå rustik.
Mål: 22 x 70 x 400 mm.

VARIANT – mindre knaster kan forekomme, det er med til at gøre gulvet mere levende.
Mål: 22 x 70 x 350 mm.

Andre træsorter

Södra kan også levere PEETZ Sildebensparket i andre træsorter som blandt andet bøg og merbau, hvis det ønskes. Ring til vores interiørteam på 8746 4300 og hør mere om de mange muligheder.

Produktblad

Download vores produktblad om sildebensparket. Her finder du en generel beskrivelse, monteringsanvisning samt oplysninger om vedligeholdelse og pleje.
Hent produktbladet