Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Södra Wood A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer om vores Kunder og Leverandører’s medarbejdere, som vi har som kontaktpersoner de pågældende steder, modtagere af vores nyhedsbrev samt besøgende på vores hjemmeside. Vi sørger for, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:
Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N
DK-3400 Hillerød
Telefon +45 48488200

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler og gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige for vores arbejde, og som vi har hjemmel til at indsamle.

Vi anvender 3.die parter til behandling og håndtering af udsendelsen af Södra Nyhedsbreve på e-mail:
Firma — Wannatell A/S / Ubivox

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, det er vores garanti for, at databehandlerne overholder gældende lov om beskyttelse af  personoplysninger.
Så når du giver samtykke til at modtage Södras nyhedsbreve gemmer vi følgende personoplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Stilling i henhold til tilmeldingssiden
  • Mailadresse

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, bliver din e-mail-adresse brugt til at sende dig lejlighedsvise nyhedsmails.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen, enten via linket i bunden af vore nyhedsmails eller på info.danmark@sodra.dk, herefter vil dine data hos os automatisk blive slettet.

Vores website anvender cookies for at kunne genkende din computer til brug for statestik.
Der er oprettet særskilt databehandleraftale med den virksomhed der behandler det statiskematerialet.

Er du kunde hos eller leverandør til os, har vi til brug for den daglige forretningsmæssige kontakt oprettet jeres virksomheds kontaktperson i jeres kontooplysninger hos os, såfremt en sådan person findes.
Vi har registreret:

  • Navn
  • Direkte telefon eller mobil telefon nummer
  • Mailadresse

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger på følgende måde:

  • Vi har vedtaget politikker for IT sikkerhed, og vores medarbejdere orienteres løbende om sikker behandling af data.
  • Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i datalæk af personoplysningerv, vil vi underrette om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt på vores hjemmeside.

Dine rettigheder

Södra Wood A/S er ansvarlig for indsamling og håndtering af dine data i forhold til ovenstående. 
Hvis du ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig skriftligt til Södra Wood A/S via mail på info.danmark@sodra.com Du kan også ringe på telefon 48488200 og få nærmere retningslinjer for, hvordan du kan få dine data udleveret.

Du har ret til at:

  • få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod at vi behandler dem. Du kan også bede om at få dine data udleveret i et elektronisk format.
  • få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk. Hvis du har spørgsmål om datasikkerhed, er du altid velkommen til at skrive til: info.danmark@sodra.com eller ringe på telefon 48488200.

 

Cookies

Websitet anvender cookies.

Cookien er en tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende enhed for at kunne kende den igen. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Formålet med cookies på websitet:

  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og styring af annoncering

Tredjepart med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra Google Analytics.