Pitch pine gulve

Vi leverer gulvplanker i specialmål

Pitch pine er en lys træsort, som minder om fyr. Det har dog en mere gul nuance og et nærmest flammende udseende, som giver gulvet en utrolig smuk og fascinerende overflade. Pitch pine er så godt som fri for knaster, og det er en træsort, som ofte bliver anvendt til gulv i gamle huse.

Stærkt, elastisk og syrefast

Af alle de kommercielt anvendte nåletræer er pitch pine det tungeste. Det bliver typisk anvendt til fremstilling af gulve, hvor egenskaber som styrke og elasticitet er alfa og omega. En interessant ting ved pitch pine er at veddet er syrefast, hvilket gør det langt mere modstandsdygtigt end andre træsorter.

Kan leveres helt efter ønske

Södra fører ikke pitch pine gulvplanker som fast lagervare. Vi producerer derimod gulvet helt efter dine ønsker i lige nøjagtig den dimension, du skal bruge. Du kan bestille det med eller uden endenot, med skarp kant eller fas, og du kan ligeledes vælge imellem forskellige sorteringer.

 

 

 

Kort leveringstid

Leveringstiden på det specialfremstillede pitch pine-gulv er meget kort. Södra kan normalt levere det i løbet af to til tre uger. Det kan også i nogle tilfælde gøres endnu hurtigere. Det er samtidigt muligt at bestille matchende fodlister, som også er fremstillet i pitch pine.

Bestil et pitch pine gulv
Vores lækre eksklusive pitch pine gulve leveres skåret og høvlet efter kundens specifikationer.
Ring og høre om de mange muligheder, både til nybyggeri, renovering og forsikringsskader.

Produktblad

Download vores produktblad om pitch pine gulve. Her finder du en generel beskrivelse, monteringsanvisning samt oplysninger om vedligeholdelse og pleje.
Hent produktbladet