Lær alt om brandimprægneret træ. Få vores gratis e-mail minikursus "Fem Check-Punkter Der Redder Liv"

BRANDHÆMMENDE ELLER BRANDIMPRÆGNERET?
Kender du forskellen? - DET KAN REDDE LIV

  Ja tak. Jeg vil gerne modtage de fem lektioner i Södras gratis minikursus ”Fem Check-Punkter Der Redder Liv”.

Artikel 1
Det er ikke ligegyldigt, om det beklædningstræ du anvender er brandimprægneret eller blot brandhæmmende. Vælger du forkert, kan det medføre tab af værdier og i værste fald koste liv. I den første artikel i mini-kurset ”Fem-Checkpunkter-Der-Redder-Liv” ser på vi forskellen imellem brandimprægneret og brandhæmmende.

 

Mange tror, at brandimprægneret og brandhæmmende beklædningstræ er det samme. Det er det ikke.

  • Brandimprægneret C260 træ er beskyttet fra inderst til yderst, netop fordi  træet er trykimprægneret med en brandhæmmende væske i en trykbeholder.
  • Brandhæmmende træ har blot fået påført et brandhæmmende middel. Der er tale om et brandhæmmende lag, der kun beskytter træets overflade.

Brandimprægneret betyder, at træet er beskyttet mod brand – ikke bare på alle flader men også inde i selve træet (i træets celletruktur)

Brandhæmmende træ kan kun hæmme branden overfladisk, og så længe det brandhæmmende lag virker.

Dette var blot en lille appetitvækker på vores minikursus. Du modtager resten af de fem lektioner med det samme,  du har tilmeldt dig.

Tilmeld dig Södras gratis e-mail minikursus ”Fem Check-Punkter Der Redder Liv” og modtag fem letlæste og informative artikler med alt, hvad du skal at vide om brandbeskyttet træ.
Forebyg katastrofen og undgå unødig tab af menneskeliv.