Vi leverer ekskusive gulve
i amerikansk og nordisk eg

Overfladebehandling med klar olie gør gulvet behageligt at gå på og beskytter det mod snavs og slitage.

Et gulv i massivt eg er klassisk smukt i alle hjem. Eg er en hård og holdbar træsort, som ældes med stil.

Gulvet leveres ubehandlet. Overfladens behandling med klar olie gør gulvet behageligt at gå på og beskytter det mod snavs og slitage. Gulvet rengøres med passende produkter og olieres efter behov.

Eg er en meget eftertragtet træsort, hvilket især skyldes dens unikke kombination af styrke og elegance. Træet har en varm og gylden glød med et svagt, rødligt skær, en helt enestående årestruktur og et roligt indtryk. Et gulv af eg har sin helt egen karakter, og der bliver lagt mærke til det.

Slidstærk og holder i generationer

Eg er en meget hård træsort og er derfor overordentlig slidstærk, hvilket naturligvis gør, at det egner sig til arealer, hvor der er flittig gangtrafik, som belaster overfladen. Eg er det perfekte valg af træsort, hvis man ønsker et gulv, som kan holde i generationer.

 

 

 

Kan leveres helt efter ønske

Eg er ikke en fast lagervare hos Södra. Vi producerer gulvet helt efter dine ønsker i lige nøjagtig den dimension, du skal bruge. Du kan bestille det med eller uden endenot, med skarp kant eller fas, og du kan ligeledes vælge imellem forskellige sorteringer.

Kort leveringstid

Leveringstiden på det specialfremstillede egetræs-gulv er meget kort. Södra kan normalt levere det i løbet af to til tre uger. Det kan også i nogle tilfælde gøres endnu hurtigere. Det er samtidigt muligt at bestille matchende fodlister fremstillet i egetræ.

Bestil et gulv i eg

Vores eksklusive gulve i eg er ikke en lagervare, da vi altid skærer og høvler dem efter kundens specifikke behov og mål.

Produktblad

Download vores produktblad om egeetræsgulve. Her finder du en generel beskrivelse, monteringsanvisning samt oplysninger om vedligeholdelse og pleje.
Hent produktbladet