Ask giver et gulv med spændende variationer og liv

Et gulv i massivt ask giver et levende indtryk med natuligt farvespil. Træsorten ask er hård og modstandsdygtig. Gulvet leveres ubehandlet og kan efterbehandles efter egen smag. Vi anbefaler mindst en klar olie, som gør gulvet behageligt at gå på og beskytter det mod snavs og slidtage. Gulvet rengøres med passende produkter og olieres efter behov.

Ask er en lys træsort, der har tydelige åretegninger og små knaster. Et gulv af ask har et dejligt levende udtryk og et naturligt farvespil. Samtidig har ask en meget hård overflade og er den hårdeste træsort i Södras sortiment.

Stor slidstyrke

Træsorten ask er yderst resistent og slidstærk og egner sig derfor især til lægning i de arealer, hvor der er meget gangtrafik i det daglige. Det er værd at tage med i betragtning, når der skal vælges trægulv til de forskellige rum.

Olie beskytter mod snavs og slidtage

Södras gulvbrædder i ask leveres ubehandlet men kan efterbehandles helt efter eget ønske. Vi anbefaler som minimum en klar olie, der beskytter træet mod snavs og slitage samtidig med at gøre det bebageligt at gå på. Herefter kan man rengøre og oliere gulvet efter behov med de mest egnede produkter til vask og vedligeholdelse.

 

 

 

 

 

Kan leveres i alle mængder og dimensioner

Södra kan levere ask i præcis den mængde og dimension, kunden ønsker. Vi kan også levere i faste længder med eller uden endenot samt med skarp kant eller fas. Man kan desuden selv vælge, hvilken sortering man ønsker.

Specialfremstillet gulv med matchende fodlister
Selv et specialfremstillet gulv kan vi levere i løbet af to til tre uger og nogle gange hurtigere. Det er også muligt at bestille og få leveret matchende fodlister i ask.

Bestil et smukt askegulv

Vores udsøgte gulve i asketræ laves på bestilling udfra dine specifikationer.

Produktblad

Download vores produktblad om asketræsgulve. Her finder du en generel beskrivelse, monteringsanvisning samt oplysninger om vedligeholdelse og pleje.
Hent produktbladet